Услуги
Запознайте се подробно с предлаганите от нас услуги
Техническо обезпечаване
БЛМ осигурява цялостна организационна и техническа поддръжка както за концерти, така и за културни и спортни прояви, със съпътстваща рекламна и промоционална дейност на територията на България и съседните страни.
Фирмата има екип от висококвалифицирани професионалисти с богат международен опит, които предоставят компетентна подкрепа за постигането на договорените цели.

Нашето звуково оборудване отговаря на всички съвременни изисквания и е изработено от висококачествени компоненти. Експертите ни ще определят вида на необходимото оборудване и ще координират съответната инсталация според местоположението и параметрите на всяко събитие. Ние работим с широка гама сценични и специални осветителни тела, включващи най-новите технологии за концерти, клубни представления, модни ревюта, фестивали и корпоративни събития. Дизайнът на осветлението винаги е съобразен със специфичните изисквания на всеки клиент, което прави всяко събитие незабравимо преживяване. БЛМ осигурява изграждане на сцени на открито и закрито, с различни размери и дизайн заедно с осветлението, необходимо за събития от различен мащаб.

Мултимедийното оборудване допълва ефекта на сцената и става все по-популярно за музикални и всички други видове събития, които организираме. При желание от клиента БЛМ има възможност да планира, проектира и използва най-новите пиротехнически ефекти приложими на концерти и спортни събития. Ние също така предлагаме за наемане богат набор от музикални инструменти и музикално оборудване).

Работим с най-реномираните студия за аудио и видео продукция и осигуряваме пълна мултимедийна поддръжка, заснемане, записване на звук и постпродукция за всички видове музикални, спортни и медийни мероприятия.
Реклама и ПР
Нашият екип има доказан опит в разработването на ПР и рекламни стратегии, както и успешното им реализиране на пазара. При поискване, нашите експерти ще предложат индивидуални рекламни и PR концепции, като:
Подготовка на индивидуална ПР стратегия
Планиране, комуникация и генериране на новини
Поддръжка на Facebook, Twitter и други социални мрежи
Организиране на интервюта, конференции и други
Телевизионна реклама
Радио реклама
Външна реклама
Интернет реклама
Подготовка на аудио и видео клипове
УСПЕШНО ОСЪЩЕСТВИХМЕ МНОГОБРОЙНИ КАМПАНИИ
И СМЕ ЧАСТ ОТ:
X-Factor България, Нова телевизия
Съдилището (Български филм)
Къртицата
BIG Brother
VIP Brother
Училище за родители
И много други.
Дизайн и фотография
Дизайн на лога за събития , включително няколко опции за избор и финализиране (включително медии, цветове, размер, приложение).

Производство на рекламни материали, включително творчески концепции и техническо производство на изброените по-долу материали:

  • плакати
  • банери
  • билборд
  • тениски
  • карета за списания
  • брандиране на уебсайтове
  • дизайн за Facebook страници
  • обозначителни знаци
  • дизайн за сценичен гръб
  • интернет банери
Изработка на специализирани уебсайтове, включително дизайн и изработка на всички подстраници, подбор и обработка на илюстрациите, настройки на CMS, създаване на съдържанието, редактиране, обучаване на потребители и др.

Фотография на събития, включително професионален екип от фотографи с модерно оборудване, подходящи за всяко събитие
Охрана и контрол на достъпа
Предлаганите от БЛМ опции за сигурност, са специално насочени и подходящи за концерти, фестивали, спортни събития, големи обществени мероприятия и големи музикални клубове.
Предлагаме професионални екипи и системи за контрол на достъпа, както и технически решения за сигурността на помещенията, включително алармени системи за сигурност, 24-часово наблюдение, системи за видео контрол и др.

С течение на годините фирмата следва стратегията, разработена от нейното ръководство, за предлагане на комплекси услуги в областта на сигурността, осигуряване на безопасност, бързо и професионално изпълнение на поетите ангажименти, създаване на взаимно доверие и почтеност в партньорството с клиентите и пълна конфиденциалност.

БЛМ има опита и възможността да предложи индивидуални планове на сигурност и оценка на безопасността в сътрудничество с регулаторните служби на полицията, органите за контрол на транспорта, противопожарна охрана, медицински служби и други.
ПАРТНЬОРИ И СЪБИТИЯ
Каварна Рок фест 2012-2015
Solar Summer Fest 2015-2016
Guinness record (Moto-Pfohe) 2016
Българската федерация по волейбол (Европейско първенство)
Българската федерация по карате (Европейско първенство)
Armin Van Buuren, София, Арена Армеец, 2016
Tiesto, София, Арена Армеец, 2016
Клуб Bedroom, София
Клуб Megami, Хотел Маринела, София
Кетъринг и оборудване за събития
БЛМ предлага професионално кетъринг обслужване, оборудване и декорация. Фирмата вече е установена в областта, но продължава да се развива и експериментира.
Успешно организирахме многобройни събития и управляваме два ресторанта, които са отворени за обществено ползване - ресторантите Тохун в София и Поморие. Нашият професионален екип предоставя комплексни услуги от най-високо ниво в съответствие с изискванията на конкретното събитие - фестивали, концерти, коктейли, конференции, фирмени презентации, рождени дни, сватби и др.

Стратегията и концепцията на фирмата са съсредоточени индивидуално – всеки клиент получава оферта в съответствие с личния си вкус и естетически предпочитания. Нашите мениджъри са на разположение от момента на подготовката на първоначалната оферта до пълното изпълнение на събитието. Ние не се ограничаваме в качеството и стила, както и гарантираме, че всеки детайл е елегантен и внимателно подбран. Творчеството и духът на дизайна са безценно присъствие в нашата компания, а клиентите са наш основен приоритет.

Осигуряваме доставка, монтаж и демонтаж на палатки, тоалетни, душове и контейнери за отпадъци чрез нашите партньори, с които имаме дългосрочно сътрудничество.
При необходимост предлагаме и електрическо захранване и окабеляване на събитията.

ПАРТНЬОРИ И СЪБИТИЯ
Ловеч Рок Фест 2016
Guinness record (Moto-Pfohe) 2016
Каварна рок фест 2012-2015
Мото събор Дупница 2013-2015
Мото събор Предела 2014
Частно фирмено парти (Шумен) 2015
Частно фирмено парти (Добрич) 2015
Сватба, Военен клуб (София) 2016
Фолклорен фестивал (Копривщица) 2015
И много други
Photo credits:
Photo by Tranmautritam from Pexels
Photo by Erik Mclean from Pexels
Photo by fu zhichao from Pexels
Photo by Andre Moura from Pexels
Photo by Andrea Piacquadio from Pexels
Made on
Tilda