Johnny Depp и Alice Cooper идват в София на 12 юни
Супергрупата Hollywood Vampires с първи концерт на родната рок сцена
На 12 юни 2023г. супергрупата Hollywood Vampires ще излезе за първи път пред софийската публика с разтърсващо шоу. Двигателите на групата - Johnny Depp, Alice Cooper и Joe Perry от Aerosmith ще взривят столичната "Арена София" с едни от най-големите рок хитове на всички времена, а към тях ще се присъедини и китаристът Tommy Henriksen. Шоуто в София е част от европейското турне на групата, която се завръща на сцената с огромно желание за истински рок след 3-годишна пауза.

Alice Cooper, Joe Perry и Johnny Depp създават Hollywood Vampires в памет на рок звездите, починали през 70-те години. Като традиция техният сетлист включва едни от най-големите хитове на легенди като The Who, Led Zeppelin, David Bowie и Motörhead. Пред феновете си супергрупата ще изпълни и собствен репертоар от последния им студиен албум "Rise", който включва синглите "Heroes", "The Boogieman Surprise" и "Who's Laughing Now".

Американската супергрупа Hollywood Vampires е създадена през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на знаменитости, създаден от Alice Cooper през 70-те години. В него членуват рок величия като John Lennon ("The Beatles"), Keith Moon ("The Who") и Mickey Dolenz ("The Monkees"). Hollywood Vampires имат издадени два студийни албума с участието на гост музиканти като Paul McCartney ("The Beatles"), Slash("Guns N' Roses") и Brian Johnson ("AC/DC").
Концертът на Hollywood Vampires ще се проведе на 12юни 2023 от 18:00 часа в столичната зала „Арена София", бивша „Арена Армеец".

Важно!!! билети, закупени за предишни обявени дати не важат. Те могат да бъдат върнати в Ticketportal.bg.

За деца до 6 годишна възраст посещението е безплатно, без запазено място.

Вземи своя билет:
За най-ревностните почитатели на групата се предлагат и VIP пакети.
Made on
Tilda