ЧАШИ ЗА
МНОГОКРАТНА
УПОТРЕБА
ЗА ФЕСТИВАЛИ И СЪБИТИЯ
идеални за фестивали, масови мероприятия, стадиони и зали, при които устойчивостта трябва да се срещне със стила. Нашите FEST-CUP чаши не само осигуряват отлична маркетингова среда с пълноцветен печат, но и намаляват отпадъците по време на фестивали и събития, а също така и времето за почистване.
ВАЖЕН
ИНСТРУМЕНТ НА
КОМУНИКАЦИЯ
МАЛКО ПОВЕЧЕ
Всяко събитие има по-професионален имидж благодарение на персонализацията на FEST-CUP чашите, използвани в него. В допълнение, това е важен инструмент за комуникация: образът на събитието и неговото преживяване остава сред потребителите, тъй като клиентът може да задържи и използва чашата повторно у дома или на работа.

FEST-CUP чашите за многократна употреба са практически устойчиви на счупване, което ги прави идеалното решение за открити или натоварени мероприятие с оглед безопасност.

Нашите FEST-CUP чаши са подходящи за многократна употреба, рециклируеми и устойчиви на счупване. Те са чудесен вариант, ако търсите алтернатива на стъклото, което е абсолютно забранено на масови мероприятия.

FEST-CUP се адаптира към всички видове събития и всички видове клиенти.
ЧИСЛА
години създадоха от нашият Екип професионалисти, които знаят как да проведат голямо масово събитие
събития, музикалн и спортни, фестивали, кино премиери и други
10
225
посетители...
чаши на година...
200000
70000
УСЛУГАТА
Доставяли сме FEST-CUP чаши на големи и малки фестивали и корпоративни събития, като също така предлагаме съоръжения за тяхното измиване с огромен капацитет (1500 бр. на час). Това от своя страна позволява многократната им употреба в реално време.
ПОВТОРНОТО ИЗПОЛЗВАНЕ
ОСНОВА НА ФИЛОСОФИЯТА ЗА ZERO WASTE – НУЛЕВИ ОТПАДЪЦИ
 • НА МЯСТО

  ПОВТОРНО ИЗПОЛЗВАНЕ по време на събитието
 • ИЗВЪН СЪБИТИЕТО
  ПОВТОРНО ИЗПОЛЗВАНЕ от потребителя в дома му или като подарък -
  "Спомен"
 • ОТНОВО и ОТНОВО
  ПОВТОРНО ИЗПОЛЗВАНЕ, чрез рециклиране за други събития и продукти
ПОЛЗИ
ЗА ВАШИЯ БРАНД:
01
Създавате публичност
Персонализирането генерира публичност за събитието и за вашата марка. Потребителят, който взема FEST-CUP чашата, за да я използва повторно, получава постоянно въздействие на марката върху личната си среда.
FEST-CUP чашите могат да бъдат персонализирани според изображението на събитието. Това дава добавена стойност на бранда, възприеман много положително от неговите потребители.
02
Подарявате специален "спомен"
FEST-CUP чашите за многократна употреба, персонализирани според събитието имат и сувенирна функция. Много потребители избират да занесат чашата обратно в домовете си, тъй като това е уникална чаша, която изпълнява функцията на нормално стъкло по отношение на качество и издръжливост и също така е полезен и специален сувенир.
03
Намалявате отпадъците и разходите
Тъй като FEST-CUP чашата може да се използва многократно по време на мероприятието, но също така е и предмет, който потребителят иска да вземе със себе си в края на събитието, има значително намаляване на отпадъците като краен ефект. Това води до по-чисто пространство, но също така спестява разходи за почистване и такси за изхвърляне на отпадъци.
ПРЕДИМСТВА ЗА БРАНДА
ПРОДУКТИ:
FEST-CUP чаши 400 мл, PP за SOFIA SUMMER FEST 2021
FEST-CUP чаши 500 мл за концерт на HOLLYWOOD VAMPIRES 2023
НЕКА ЗАЕДНО СЪЗДАВАМЕ СПОМЕНИ, ПАЗЕЙКИ ПРИРОДАТА!
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
BULGARIAN LIVE MUSIC
Контакти
bglivemusic@gmail.com
ул. Университетска 5,
София, България

Алекси Калев - Управител
0884222294
All photo and video materials from free resources unsplash.com and pexels.com belong to their owners. All photographs, texts, and business descriptions are fictitious. Please don’t use the template content for commercial purposes.
Made on
Tilda